Labra avoinna!

Innovatiivisena ihmisenä päätin perustaa testilaboratorion ja päivitän tänne ruokaan liittyviä kuvia ja tekstejä. Minä EN osaa laittaa ruokaa enkä todellakaan kuvittele olevani mikään hellahengetär. Lähinnä olen hengetön hellan äärellä. Yritän kyllä kovasti, mutta tuotokset harvoin vastaavat odotuksia. Käytän kuitenkin kelvollisia raaka-aineita ja pääasia on ruokkia ruotoa, ei tarjota mitään kulinaristisia nautintoja. Olen nauttinut ruoasta ihan tarpeeksi elämäni aikana, nyt nautitaan muista asioista.


Kuvat ovat lähinnä muistutuksena itselleni, jotta voin joskus palata menneeseen ja miettiä evästyksiä. Tietysi kiva, jos joku muukin saa ideoita siihen, miten paistetun luomulihan voi asetella lautaselle. Myös smoothiet siirtyvät tähän blogiin. 


Kiitos ja hyvää jatkoa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s