Kana & Coleslaw = Love

Rakkaudellinen yhdistelmä. Kanaa ja kaalisalaattia 🙂


Kaalia
Porkkanaa
Hapan omena
Limen mehua
Majoneesia ( itsetehtyä tietenkin! )
Ripaus suolaa


Silppua kaikki, sekoita ja mausta. Pari tuntia jääkaapissa tekee hunajaa. Ai niin, lisää tarvittaessa luomuhunajaa.Miehekkäät kanan rintafileet kevyesti pannulle. Kietaistaan parmankinkkuun ja salamiin. Uuniin paahtumaan noin vartiksi. Uuh, hallelujah ja sitten ääntä kohti! 🙂


2 comments

  1. Kylläpä luolaimmeiset ovat syöneet hyvin. Suhtaudun hyvin skeptisesti tiettyyn yritykseen syödä tietyllä tavalla, syöminen ei ole noin vakava juttu. Syödä hyvin ja voida hyvin on oma mottoni. Mutta, mutta monet resepteistäsi näyttävät hyviltä ja aionkin kokeilla.

    Vielä kommenttina tuohon paleoliittiseen ruokavalioon. Järkeilyni perusteella olen tullut tulokseen, että nykyihmisen taustalla on kyllä muutos ruokavaliossa. Paleoliittisellä (=oikealla luolaihmisen ruokavaliolla)ruokavaliolla emme olisi kasvattaneet aivokapasiteettiamme sellaiseksi, että voisimme puhua nykyihmisestä lainkaan, saati miettiä vakavissamme mitä panemme suuhumme. Ruokavalioissa ja ruokavalioissa on puolensa, monipuolisuus on valttia.

  2. Tervehdys!
    Aikojen alussa tuskin syötiin kovin monipuolisesti ja elämä ilmeisesti oli melko aterianhankintakeskeistä. Tietenkään Paleo-ruokavalion tarkoitus ei ole palata ihan kirjaimellisesti sinne esihistorialliseen aikaan, vaan pääpiirteet ovatkin siinä, että kivikaudella ei ollut prosessoitua ja turmeltua ruokaa 🙂

    Voin itse äärimmäisen hyvin, kun aterioin kivikautisen teeman mukaan. En kuole siihen, jos satunnaisesti syön esim. maitotuotteita tai ruisleipää. Keho ei vaan pidä siitä ja siksi toimin sen mukaan, mikä sopii sille ja mielelle 🙂

    Ihania kokkaushetkiä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s