Peruspäivän evästykset

Tänään voisi pitkästä aikaa päivittää omia syömisiä ja tarkastella, minkälaista materiaalia suuhuni työnnän 🙂

Aamuaerobisen jälkeen hirveä nälkä. Tammenlehtisalaattia, kurkkua, ½ omena, kuivunutta mantelileipää ( mantelijauho, suola, kananmuna, oliiviöljy ) kuutioina sekä leivitetty (mantelijauho, luomumuna, suola ja chili. Paistettu uunissa ilman rasvaa ) kanan rintafile. Juomana Emerald Balance, joka maustettu limellä, glutamiinilla sekä glysiinillä. Lisäksi vielä kalaöljy, D-vitamiini sekä monivitamiini. Aika tiukka setti ja seuraava ateria tarpeellinen ehkä vasta joskus maaliskuussa 🙂

Lounaaksi ”pastaa”. Paistoin kesäkurpitsan loiroja nopeasti voissa. Kastike naudan luomulihaa, sipulia, kesäkurpitsaa ja aurinkokuivattua tomaattia. Suolaa ja chiliä. Epäpaleoliittisesti jouduin lurauttamaan luomukermaa, koska kaapissa ei ollut yhtään kookoskermaa. Maku aivan täydellinen tosin tuollakin. Taivas, että rakastan tätä yksinkertaista syömistä! 🙂

Ennen treeniä maailman parasta kahvia, mandariini ja kaksi porkkanaa. Kuvassa esiintyvä raakasuklaa jäi lautaselle. 

Treenin jälkeen hera+aminohapot+glutamiini+kreatiini. Iltapalaksi sitten tämä setti. Röyh, päivä pulkassa ja hyvää yötä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s