Harasoo

Jotenkin on venäläishenkinen tunnelma ja sen kunniaksi hämmensin soppaa. Kekkuloin yön hereillä ja hauduttelin aikani kuluksi lihaa. Normaali ihminen tekee sen hieman helpommin eikä vietä kahta tuntia istumalla hellan äärellä 🙂 Eli lihaosuus on aivan vapaavalintainen. Käytä nakkia, jauhelihaa, pässiä, poroa, what ever. Tässä tarinassa se on rakkaudella pehmennettyä luomunaudan paistisuikaletta. Säilykepunajuurissa on sokeria, sallin sen kuitenkin luomumuodossa. Löysin Cittarista valmisteen, joka ei sisällä säilöntäaineita. 


Luomulihaa ( 350g )
Punakaalia pari kourallista
Punasipuli
2 sellerin vartta
2 porkkanaa
Säilykepunajuuria koko tölkki ( 330g )
Hapankaalia 200g
Suolaa ja pippuria


Valmista liha jotenkin. Paistaminen on helppoa 🙂 Heitä kattilaan selleri, kaalisilppu, porkkana ja punasipuli. Keitä ja asettele sekaan lihat, punajuurisuikaleet sekä hapankaali. Hetkellinen kuumentaminen ja maustaminen. Melkein kuin Venäjällä, vaikka ei yhtään sinne päinkään 🙂

Hyviä saksalaisia luomupunajuuria. 330g ja hinta n. 3e.

Melkein kuin borschkeittoa 🙂

Toimii myös smetanan kanssa, jos kykenee löysäämään paleopipoa sen verran 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s