After Party

En vietä minkäänlaista yöelämää tai rillutteluhetkiä. Olen toki harjoittanut kyseisiä toimia entisessä elämässäni. Hyvin useinkin 🙂 Tiedän siis viikonlopun kotiintuloajat ja grillikioskin jonotukset. Niin ja myös sen, miltä tuntuu lihapiirakka rinnuksilla tai kurkkusiivu korkokengässä. Ajatus tälle aterialle syntyi yöllä, kun tuijottelin tyynyliinan kulmaa ja mietin, mitä kivikaudella olisi tarjottu baarikansalle ennen roihujen sammumista. Pekonia tietenkin! 


Pekonia
Palvikinkkua
Paprikaa, neuroottiselle kahta eri väriä 🙂
Sipulia
Omenaa
Selleriä
Majoneesia
Pippuria


Paista pekoni rapeaksi. Kuutio ainekset, sekoita ja syö. Mikäli on jostain syystä kuitenkin nauttinut muutakin kuin lähdevettä, niin ei ehkä kannata tarttua teräaseisiin ja paistinpannuun. Se grillijono saattaa olla turvallisempi vaihtoehto 🙂 Tokihan tämä kelpaa after party-ateriana myös, jos ei ole hervoton delirium ja hienomotorisia häiriöitä. Enjoy! Selvänä tai sumussa. Pekoni toimii AINA! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s