Repalepulla

Päiväkahviseurana tänään pullaa. Ah, mikä ihanuus. Tuotekehittelin rumaa pullaa ja sain aikaiseksi revenneen pullan. Maku oli kuitenkin hyvin pullamainen ja sanoisinko jopa onnistunut. Tämä versio ei sisältänyt rusinoita, koska niitä ei laboratorio-olosuhteista löytynyt 🙂


1 luomumuna
1 dl kookosmaitoa
2 rkl agavesiirappia
1 rkl kardemummaa
3 tl kuivahiivaa
15 g voita
6 dl mantelijauhoja
Suolaa maun mukaan


Sekoita muna, agave, kardemumma ja suola. Lisää lämmitetty kookosmaito ja sekä hiiva. Jauhot sekä sulatettu voi sekaan. Anna levätä hetki ja heittele pellille. Laitoin koristeeksi mantelilastuja ja kanelia. Näyttää paremmalta. Ehkä 🙂  Paisto uunin kestitasolla, n.200 asteessa ja vartin verran. Kiitos, oikein hyvää! 🙂

2 comments

  1. Tervetuloa paleon ihanaan maailmaan! 🙂 Tällä kertaa ei kannata tosiaan miettiä sitä, mitä ei saa syödä, vaan sitä mitä kaikkea ihanaa on tarjolla 🙂 Paleo on maailman helpoin tapa muuttaa elämäänsä ja se ei alun tutustumistaistelujen jälkeen vaadi ponnisteluja. Been there done that 😀

    Paleossa on parasta se, että jos tekee niitä harha-askeltamisia entisieen elämään, niin ruoto antaa välittömästi ikävää palautetta ja sitä huutoa kuuntelemalla haluaa ihan kiltisti palata aina takaisin kivikaudelle.

    Alku on vaikeaa, kaikessa toiminnassa ja vanhojen tapojen poispyyhkiminen ei onnistu viikossa. Se on ikävä tosiasia,mutta keho kiittää jokaisesta paleoliittisesta päivästä. Se on varmaa 🙂 Tsemppiä sinulle kovasti!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s