WTF?

En tiedä, mikä tämä tuotos on. Jotain kai piirakan ja pannukakun väliltä. Jonkimoinen epämääräisyys, mutta sangen paleoliittista kuitenkin. Kelpasi vieraille. Tai ainakin he teeskentelivät uskottavasti 🙂 Täyteaineeksi olisi sopinut varmaankin poro oikein hienosti. Harmi, että labraolosuhteet olivat taas onnettomat, joten seuraavaan versioon metsästän villieläimen. Toimii varmaankin myös savulohen kera. Ja kanan. Ja fetan. 


6 luomumunaa
2 dl kookosmaitoa 
2 dl mantelijauhoja
1 luomusipuli
350g luomujauhelihaa
Suolaa
Yrttisekoitusta (tosimies käyttää tuoretavaraa)


Sipuli ja jauheliha pannulla kypsäksi, kaikki aineet sekaisin ja uuniin. Itse käytin kakkuvuokaa, jonka vuorasin leivinpaperilla. Päälle asettelin paprikasuikaleita hämäykseksi, jotta näyttäisi nätimmältä. Uunissa taisi olla n. puoli tuntia, 200 asteen lämmössä. Huom! WTF-piirakka on vähän kuivahko, joten se vaatii ehdottomasti seuraksi majoneesia 🙂

2 comments

  1. Haa. Mainio blogi. Mainio resepti. Mullapa on jääkaapissa jättimäinen määrä palvihevosta, sehän uppois tällee kivasti eiks niin. Kokeilen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s