Vauhtipallot

Luolaihmisillä oli ihan varmasti ajoittain makeanhimoa ja suklaatuskaa. Jostakin käärinliinoista voidaan todeta, että paloliittisella kaudella syötiin kookospalleroita ja luomukahvia iltapalaksi. Ja sitten ihmetellään myös sitä, miten ei uni tule silmään macahuuruissa 🙂 Valitettavasti tämä postaus ei sisällä mitään mittoja, koska paukerot syntyivät vapaan käden tuotoksella.


Cashewpähkinöitä (luomuna)
86% suklaata
Vaniljasteviaa
Maca-jauhetta
Lucuma-jauhetta
Suolaa
Kookoshippuja
Blendaa pähkinät, tilkka vettä ja suola tahnaksi. Lisää sulatettu suklaa, stevia, maca ja lucuma. Blendaa edelleen tahnaksi. Pyöräyttele palloja ja hipsuttele ne kookoshiutaleissa. Hetkeksi kylmään kovettumaan ja sitten napaan. Onneksi niin ällöjä, että yksi riitti 🙂

Mainokset

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s