Snägäri

En ole kahteen vuoteen käynyt nakkikioskilla. Tänään tein kuitenkin snägärin henkeä tavoittevan aterian. Nöyrästi sanottuna se oli elämäni paras ateria. Haha! Myös mieskromosomilta tuli positiivista palautetta. Kukapa ei tykkäisi ranskalaisista, kananugeteista ja majoneesisalaatista 


Kanan rintafileitä (naturel) pyöräytellään luomumunassa. Sitten dipataan mantelijauhoseokseen, johon on sotkettu currya ja suolaa. Kookosöljyssä nopea paisto ja uunin lämpöön lisäkypsymään. Aivan hävyttömän helppoa. Lantturanskalaiset ovat yhtä monimutkaisia. Lanttu kuoritaan, pilkotaan, kipataan kulhoon kera öliiviöljyn ja suolan. Pyöräytellään muutama kerta ja sitten uunipellille. Niin kauan kypsyttelyä, että ovat valmiita. Myös punajuurisalaatti on superhelppo. Tässä versiossa käytin kaupan valmista majoneesia (hyi, paha ihminen!), normaalisti teen sen itse. Höyrytettyjä punajuuria raastetaan, piparjuurta sen verran, ettei suu pala ja yksi hapan omena raastena sekaan. Majoneesi mukaan ja tarvittaessa suolaa. Törkynaamojen pulsuateria on valmis. Aikaa tähän koko settiin meni noin 20 minuuttia. Saman verran siis kuin nakkikioskin jonossa 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s