Himokas banaani

Primitiivisilläkin ihmisillä, etenkin naisilla, oli joskus makeanhimoa. Olen varma asiasta ja siksi kävin keskustelua itseni kanssa aamulla siitä, miksi mieleni tuotti virheellistä mielikuvaa täytekakusta. Häädin vehnäajatukset pois ja tuikkasin banaanit pannulle. Hyvä isä sentään, että sopi kuin nyrkki silmään ja hävisi himot. 
1 depressiivinen banaani
½ dl mantelirouhetta
Hippunen suolaa
Kirkastettua voita fiiliksen mukaan
Ensin paahdoin mantelirouheen ja suolan pannulla. Sen jälkeen pannu tyhjäksi, tilalle voita ja banaanin puolikkaat. That’s it. Aikaa meni noin 2 minuuttia ja keho kiittää. Tokihan seuraksi sopii vielä extramakeudeksi esim. luomuhunajaa ja maitodiggarit varmaankin kuorruttavat banskut luomukermalla 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s