Mainio munarieska

Tämän munatuotoksen kiitokset menevät suoraan Apinakeittiöön. Pöllin ohjeen sieltä. Tosin lisäsin yhden extramunan ja sain aikaiseksi pellillisen ”rieskaa”. Kai sitä sillä nimellä voi kutsua. Mikäli olisin ollut pizzahimoissa, niin viisi munaa olisi riittänyt ja olisin paistanut pohjan rapeaksi. Nyt halusin rieskaa ja se onnistui valtavan hyvin. 
6 luomumunaa
Ripaus suolaa
Oliivi- tai kookosöljyä leivinpaperin voiteluun
Vatkaa valkuaisia ihan hulluna niin kauan, että syntyy tiivistä vaahtoa. Lisää sekaan rikotut keltuaiset ja suola hyvin lempeästi. Asettele voidellulle leivinpaperille ja paista keskitasolla 200 asteessa noin vartin verran. Ihqua! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s