Juhannusheila

Ei auta itkeä juhlapäivänä. Harmitukseen ja kaikenlaiseen pännimiseen auttaa tietenkin paleoliittinen leivonta ja erityisesti se lohtusyöminen. Tänään syötiin omenapiirakkaa ja palvelusväki kiitteli. Ehkä vain kohteliaisuussyistä, mutta mukavasti näytti silti maistuvan.
POHJA:
125 g pehmeää luomuvoita
1 dl kookosjauhetta
3 dl mantelijauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl psylliumia
10 tippaa vaniljasteviaa
ripaus suolaa


TÄYTTYMYS:
2 dl kookoskermaa
2 luomumunaa
2 luomuomenaa
kourallinen mantelirouhetta
luomuhunajaa maun mukaan
luomukanelia haluttu määrä, minä halusin paljon 🙂
Puristele voi ja kuivat aineet sekaisin, laita voideltuun piirakkavuokaan ja esipaista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Sekoita omenalohkot, hunaja ja mantelirouhe. Asettele esipaistetun pohjan päälle. Sotke kerma ja munat, kaada liemi omppujen päälle. Paista piirakkaa keskitasolla n. 30 minuuttia. Lämpöä sama 175. Riippuen tietenkin pohjan paksuudesta ja käytetyn vuoan laajuudesta.

2 comments

  1. Moi Naina ja kiitti blogistasi! Käyn täältä aina nappaileen ruokaohjeita ja inspiraatiota! 🙂 Mulla ois muutama kysymys; voisitko kertoa omia kokemuksiasi tuosta vaniljasteviasta, tai steviasta ylipäätään? Mistä olet muuten ostanut sitä? Osaisitko kertoa myös muita luonnollisia makeuttajia? Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s