Työläät kalapuikot

Tällä kertaa on tarjolla yhteistyökykyisiä kalapuikkoja. Työlääksi tämän tekee se, että meni liian kauan aikaa. Tunti ruoanlaittoon on hirveä aika! Ongelmaksi muodostui seitipaketti. Sehän oli tietenkin umpijäässä, kun kalastin sen Cittarin kaapista. Sulattaminen kesti. Mikroon en työntänyt, koska olen periaatten mies. No more mikrosäde. Tuijottelin sulavaa seitiä tunnin ja sitten pääsin paistopuuhiin. Edellisessä elämässä opin sen, että liian märkää kalaa ei kannata yrittää leivittää eikä etenkään paistaa. Pätee myös paleoliittisessa elossa.
1 Seitipaketti
1 luomumuna
Kourallinen mantelijauhetta
Kookoshiutaleita saman verran
Suolaa
Voita
Pilko kala puikoiksi, dippaa rikottuun munaan ja sen jälkeen manteli- ja kookosjauheseokseen, jonne on heitelty suolaa. Paista voissa hetken ja työnnä uuniin vartiksi. Lämpöä lempeät 200. Hakkaavat kyllä perinteiset kalapuikelot 100-0. 

Kaveriksi sopi mainiosti voissa paistettua kukkakaalia, sipulia ja paprikaa. Mausteena vain suolaa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s