Maailman paras pannu

Jokaisen ihmisen kotoa pitäisi löytyä kunnollinen paistinpannu. Etsin omaa rakkauttani vuosikausia, kunnes rohkaistuin ja hankin timanttipannun. En tiedä, miten voisin hehkuttaa tuotteen erinomaisuutta kylliksi. Se vaan on niin IHANA! Suurella sydämellä suosittelen. Hintavia toki ovat, mutta laadusta ja käyttömukavuudesta kannattaa kuitenkin maksaa.

Ruoanlaitto kipusi tämän pannun myötä ihan uudelle tasolle ja jauhelihan paistaminen on kuin vaikeaselkoista jäätanssia. Tietysti on hieman perverssiä riehaantua paistinpannusta ja tehdä siitä vielä minipostaus. Suokaa anteeksi, hankkikaa omat pannut ja iloitaan yhdessä! 🙂

Mainokset

3 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s