Epäpaleoliittinen puuro

Olen remontin vuoksi regressiossa ja tuli äitiä ikävä. Lapsuudessa tuli nautittua äidin puolukkapuuroa usein ja sinne muistijälkeen suuntasin. Quinoa ei ole paleoliittista, mutta on se kuitenkin parempi vaihtoehto kuin vehnäsuurimot. Johannan versio näyttää herkullisemmalta, joten pistäkää silmät kiinni tämän puuron kanssa 🙂


S-Market tarjosi vain quinoahiutaleita, joten oli käytettävä niitä. Rakenteellisesti ei hienosuille sopivaa, mutta omaan päähän uppoaa paremmin rosoisempi ruoka. En tiedä yhtään, miten hiutaleita tulisi käyttää oikeaoppisesti. Huuhtelin useaan kertaan hiutaleet ennen pataan heittämistä. En tiedä, olisiko niitä pitänyt liottaa tai tehdä jonkinlaista intiaanitanssia niiden ympärillä. Huuhdoin ja olen hengissä, joten riittääkö se? 😉
2 dl puolukoita
2 dl huuhdottuja quinoahiutaleita
Vettä 
Suolaa
Hunajaa
Keitin ensin puolukoita väljässä vedessä, heitin sekaan hiutaleet ja vettä tarpeen mukaan. Keittoaika taisi olla jotain 15 minuutin tietämillä. En malttanut keittää pidempään. Lopuksi suola ja hunaja. Lopputuloksena hävyttömän hyvää herkkua. Johtuen kai siitä, ettei se ole paleoliittisen viitekehyksen mukaista 🙂

S-Marketista luomua alle viiden euron hintaan 🙂

Melkein kuin 80-luvulla 🙂

Quinoapuuro feat.  The Luomukerma. Ei kerrota kenellekään 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s