Kuninkaallinen kaalipiirakka

Puolen minuutin funtsiminen jääkaapissa. Siellä ei ollut mitään eikä ketään. Jotain oli kuitenkin saatava kupuun. Jälleen kerran kaikki kaapista pöydälle ja tuotekehittelemään. Tällä kertaa syntyi kaalipiirakka. Pohjaksi valitsin tämän pohjan, ilman hunajaa tosin. Esipaistoin puolet taikinasta. Kenties noin 5 minuuttia keskitasolla. Tästä ohjeesta tuli kahteen silikonivuokaan pohja ja hattu. Täytteeksi jääkaapin sisältö.
Puolikuivunut kaalinpää
1 nahkea luomuporkkana
1 minisipuli
Muutama siivu luomumeetvurstia
Suolaa
Pippuria
Luomuhunajaa
Silppua kaali, sipuli ja porkkana. Hauduta lemmellä ja lämmöllä pehmeäksi. Lisää suola, pippuri ja hunajaa sen verran, että kaali maistuu mukavalle. Lopuksi pilkotut metukat. Lisää esipaistetulle pohjalle ja liitä päälle kansi. Paista 200 asteessa, keskitasolla ja noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ja irrota silikonista. Sangen majesteettinen maku 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s