Tuleeko kotiinkuljetus?

Kuuden tunnin remontoinnin jälkeen oli pakko saada pizzaa. Sehän on ihan kansallisperinne, että  rempan aikana eletään tuontiruoalla. Tällä kertaa tosin vienti- ja tuontitoimenpiteet tehtiin ihan omassa kotiluolassa.
5 luomumunaa
Ripaus suolaa
2 rkl kuivattua oreganoa
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, lisää sekaan rikotut keltuaiset+suola+oregano. Paista voidellulla leivinpaperilla puolisen tuntia ja parissa sadassa asteessa. Pointti on se, että pohjasta tulee rapea, muttei sellainen joka rapisee käsiin. Tarkkaa touhua siis 🙂 Lisää sen jälkeen haluamasi täytteet ja laula ilosta. Tässä käytin ihan perinteistä mozzarellaraastetta, tiukemmat paleopopparit tietenkin sanoo nou perusjuustolle 😉 Tärkeänä huomiona muuten se, että kannattaa käyttää ”kuivia” aineksia. Puolikkaalle pohjalle levittelin yleisön pyynnöstä jäisiä katkarapuja ja niiden neste vähän lössötti pohjaa. Toinen puoli, joka koostui nuivemmista aineista, säilyi hyvin pizzamaisena. Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s