Femman lounas

Törmäsin taannoin väitteeseen, että kaikki ruokavaliokikkailut tulevat kalliiksi eikä perusihmisellä ole varaa syödä terveellisesti. Ei keskustella nyt siitä aiheesta sen kummemmin, ehkä se on sitten joskus oman postauksen aihe 😉 Tämä ateria maksoi noin viisi euroa. Onko se paljon ähkylounaasta?

  • lanttu noin 1 e
  • ahven noin 2e
  • voi, suola, kookoskermaluraus, punajuuri ja ruohosipuli noin 1.50e
  • sähkö 0.50e

Menikö edes yläkanttiin? En tiedä, mutta halvalla mentiin silti. Lanttumuusiajatus lähti Johannalta. Bataatti ei ole omalla kohdalla mitenkään järkevä valinta, koska olen haimavammainen. Kokeilkaa te muut, joilla insuliinieritys on luonnollista 😉
Pala lanttua
Voita
Suolaa
Ruohosipulia
Kookoskermaa
Höyrytä lantut ( olen täysin vakuuttunut, että höyryttäminen on keittämistä parempi vaihtoehto ravintoarvoja ajatellen… hakatkaa, jos olen väärässä! ), suhauta muusiksi, lisää voita, suolaa, ruohosipulia ja pikkuinen lolarus kookoskermaa. Juuri sen verran, mikä on jäänyt purkin pohjalle. Syö ja ole onnellinen 🙂 Kaveriksi voissa paistettua ahventa, oman maan tammenlehtisalaattia ja muutama hippu Bionan sokeritonta luomupunajuurta.

Mainokset

4 comments

  1. Thanks! Fisut on kiehtovia, mutta mä en vaan tiedä mitä niille pitäisi tehdä. Lohi on helppo saalistaa loimutettuna. Se vaan alkaa vähitellen töksähdellä nielussa.

    Voi on tällä hetkellä pannassa, mutta eiköhän kookosöljy aja saman asian =)

  2. Oon joskus paistanut kuhaa kookosöljyssä ja se oli ihan onnistunutta. Tuollainen vaalea kala on niin mautonta, ettei se mun mielestä käyttäydy yhtään huonosti 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s