Läskipossu

Poistuin mukavuusalueelta tänään. Ostin luomupossun kylkisiivua. Kääk! Siis ehtaa ihraa. En ole syönyt possua moneen aikaan lähinnä siksi, että jotenkin ällöttää. Pekonia ei lasketa, se ei ällötä 😉 Tänään päätin olla reipasryhtinen. Peruspata sai ihan uutta potkua parista kylkisiivusta ja kaiken kruunasi tuore rosmariinipuska. Huh, miten hyvää lihaa! 
400g luomunaudan paistisuikaleita
5 siivua luomupossun kylkeä
4 porkkanaa
2 sipulia
Tupsu tuoretta rosmariinia
Salt and Pepa
Tarvitaan esihistoriallinen valurautapata. Sinne silputut kylkisiivut. Annetaan käristä ja sitten nauta mukaan karkeloihin. Ruskistetaan kevyesti ja nopeasti. Sitten vettä sekaan sen verran, että lihat ovat piilossa. Rosmariinipuska sekaan. Annetaan hautua vähässä vedessä tunnin verran. Sipulit ja porkkanat tässä vaiheessa sekaan ja ihanaa hauduttelua toinen tunti. Rakkaudella tietenkin 🙂 Lopuksi haihdutetaan neste pois ja kruunataan pippurilla ja suolalla. Kaveriksi pääsi tänään haudutetut lanttukuutiot. Hallelujah ja elämälle kiitos!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s