Eläköön eines

Olen einesvihaaja. Edelleen ja ikuisesti. Tänään kuitenkin silmään osui S-Marketista Jukan Kotilihan luomupullat. Pikkuruisia minipullia, joiden tuotesisältö kelpasi niuholle. Ei lisä- eikä säilöntäaineita. Maku oli oikeasti hyvä. Rakenne suunmukainen eikä tunteeton ja tasakoosteinen mössö. Aito ja rehellinen. Ostan toistekin, vaikka ei tosiaan 100% paleopipoon sovikaan 😉

Luomusianliha, luomunaudanliha, luomuperunajauho, luomuvehnäjauho, luomusipuli, suola (1.5%), luomuporkkana, luomumausteet ( mustapippuri, valkopippuri, paprika ). Rasvapitoisuus 17% ja lihapitoisuus 76%. 300 gramman rasia oli hinnoiteltu 3,89e:n arvoiseksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s