Suklaakakku feat. Appelsiini

Suklaa auttaa kaikkiin vaivoihin. Niin raajakipuihin kuin orastavaan apatiaankin. Appelsiinin virkistävä tuoksu tehostaa vaikutusta ja nautitaan mielellään suoraan uunista niin, että tulee päähän palovammoja. Kivunsiirtoa, sanon minä! 🙂
4 luomumunaa
150g luomuvoita
1 appelsiini
½ dl dl kotimaista luomuhunajaa
2 rkl kaakaojauhetta
1½ mantelijauhetta
2 rkl kookosjauhoa
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Vatkaa pehmeä rasva sekä hunaja myöskin jonkinmoiseksi vaahdoksi. Lisää keltuaiset, rutistettu appelsiini sekä raastettu kuori, jauhot ja jauheet ja lopuksi valkuaisvaahto nostellen. Paista tarpeeksi. Oma läpyskä viihtyi uunissa n. 40 minuuttia ja kiertoilmalla 150 astetta.


Rasvaa tirisevä kakku tai piirakka tai what ever saa jäähtyä kaikessa rauhassa. Kuorrutukseen käytin 86% sulatettua suklaata, luomuhunajaa sekä toisesta appelsiinista viilleltyjä kuoria. Sulatin kaikki vesihauteessa ja lorottelin kakun päälle. 

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s