Narinakakku

Nimipäivän kunniaksi vinguin täytekakkua heti aamusta. Itseni kanssa käyty keskustelu siitä, tarvitsenko kakkua, ei edennyt. Siksi oli ryhdyttävä toimiin. Ei sitä mouruamista jaksanut kuunnella puolta tuntia pidempään. En tiedä, mitä tällä tuotoksella tavoittelin. Pavlova se ei ole eikä mikään muukaan marenkikakku. Joku viljaton minimallin täytekakku kai. 

  • 6 luomumunan valkuaista
  • 15 tippaa vaniljasteviaa
  • ½ limestä rutistettu mehu
  • Ripaus luomuvaniljaa
Vatkaa valkuaiset, stevia ja limemehu tiukaksi vaahdoksi. Lopuksi vaniljajauhe. Asettele kököt uunipellille ja paista keskitasolla, 150 asteessa noin 20 minuuttia. Mikäli tekee yhden isomman möykyn, niin paistoaika lienee jotain ihan muuta. Anna jäähtyä kaikessa rauhassa ja tee täytteet. Mukaan pääsi kotimaisia vadelmia, luomukermaa, banaania ja raastettua 85% suklaata. Pohja ehkä hitusen narisi suussa ja tuotos piti syödä haarukalla ja veitsellä. En valita kuitenkaan. Kakkuhimo katosi ja se riitti 🙂


2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s