Kolmannen asteen palovammakeitto

Maailman yksikertaisin soppa. Tein tämän taannoin lapsille aamupalaksi ja riemu oli rajaton. Yhtä nopeaa ja vaivatonta kuin kaurapuuron hämmentäminen. Proteiinit nautittiin luomukananmunien muodossa ja melkein kehtaisin väittää, että aamupala oli murokulhoa laadukkaampi. 

  • 4 luomuporkkanaa
  • 1 luomusipuli
  • vapaavalintainen pätkä tuoretta inkivääriä
  • suolaa
  • ihan pikkuisen luomuhunajaa
  • kuivattua rakuunaa
  • kookoskermaa
Keitä pilkotut porkkanat ja sipuli vähässä vedessä. Pehmentymisen jälkeen survo soseeksi. Lisää vettä tarvittaessa, muut aineet ja kookoskerma. Kiehauta kerran tai pari. Soseen kiehautusvaiheessa kannattaa tosin pukeutua kuumuutta kestävään asuun, koska hottiskeitto alkaa ampua ikävästi iholle kuumaa materiaalia.

4 comments

  1. Oli ihan pakko kokeilla. Kookoskermaa ei kotona ollut, laitoin tölkillisen kookosmaitoa (sekin sattui olemaan luomua). Hunajaa en laittanut vaan lautaselle kunnon ropsauksen luomu parmesanraastetta.

    Kiitos ohjeesta, oli niin hyvää, että unohtui keittää kananmunat :)!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s