Bataatti goes pekoni

Törmäsin tähän ajatukseen jonkun muun blogissa. En tosin muista missä ja koska. Terveisiä kuitenkin sinne jonnekin 🙂 Bataattia syön ehkä kerran vuodessa. Verensokerini ei tykkää sen hiilihydraattimäärästä, joten siksi se ei kuulu viikottaisiin valintoihin. Tänään kuitenkin uskalsin nauttia kaksi pekonimöykkyä lempeän hikoiluhetken jälkeen. 

  • 2 luomulaatuista bataattia
  • paketti luomupeksua
  • tuoretta chiliä
  • luomuvoita
Pese bataatit hyvin. Pilko paloiksi ja paista pari minuuttia voimakkaassa chilivoissa. Rullaa pekonin sisään ja työnnä uuniin noin puoleksi tunniksi 200 asteeseen. Voissa pyörineitä chilipaloja kannattaa asetella myös pekonin ja bataatin väliin, jotta maku pääsee uuniin mukaan. Makeaa, suolaista, tulista ja tietenkin rasvaista. Wohoo! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s