Kiitos ja anteeksi!

Kamalaa, miten aika rientää. Labrassakin on ollut sangen hiljaista eikä päivityksiä ole tullut. Kenties siksi, ettei ole ollut mitään kerrottavaa 🙂 Pari viikkoa on mennyt samojen loimulohien, paistilihojen ja pähkinöiden ympärillä, joten siinä syy hiljaiseloon. Ei siis ole mitään uutta tarjolla.


Paitsi sen verran, että Helsinki Paleon hyvinvointihaaste starttaa pian ja nyt voi jo ilmoittautua messiin ja arvontaan. Liittykää ja voikaa hyvin!


Ensi viikolla karkaan Saksaan ja jälleen on labrassa hiljaista. Jossain vaiheessa varmasti tulee korkealentoisia prinsessa-ajatuksia ja reseptejä mieleen, mutta tällä hetkellä lyö vaan aika tyhjää ja elämä on hyvin pelkistettyä jauhelihan paistamista. Ja sehän ei taas tietenkään kiinnosta ketään 😀


Menneestä vuodesta haluan nopeasti kiittää ja kaikista niistä kannustavista kommenteista, joita olette tuottaneet. On ollut suuri ilo äheltää tämän blogin kanssa. Kaikki jatkuu tänäkin vuonna, kunhan tässä taas pääsee ideoimisvaiheeseen. Kivikautinen kiitos teille sekä iloa ja hyvää oloa vuodelle 2012 ❤Mainokset

6 comments

  1. Voi, ajattelin että keksisit pyörän -mutta että ihan polkupyörän! ;D
    Kylläpä onnisti!
    Ellu edelleen.

  2. Täytyy sanoo, että tää sun blogi on ehdottomasti paras lukemani!!! Ihan loisto-ohjeita ja ihan loistavaa tekstiä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s