Jatkojalostusta

Aikuisviihdekeksi on todistettu jo useammassa luolassa kelvolliseksi. Syvällä sisimmässäni kuitenkin paheksun parmesania, joten jouduin ahdistuksissani työstämään juustottoman version, joka sopii tiukemmallekin paleonistille- ja listille 🙂 

  • 2 dl mantelijauhetta
  • 1 rkl kuivattua basilikaa
  • 3 rkl seesaminsiemeniä 
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl vettä
  • himalajansuolaa päälle ripoteltuna
Sekoita muut aineet, paitsi suola. Läpsyttele tasakoosteinen levy leivinpaperille ja tasoittele etenkin reunat, etteivät kärvenny. Käsien kostuttaminen helpottaa elämää 🙂 Ripsuttele suolaa haluttu määrä levyn päälle ja uunin keskitasolle, 180 lämpöön, noin vartiksi. Riippuen tietenkin siitä, kuinka paksun lätkyn tekee. Namia 🙂
Törkeän huono kuva, mutta tästä näkee sen, että veden määrä on riittävä silloin, kun mössöstä saa pallon aikaiseksi. Liika vesi tekee löysäksi ja tahmeaksi tuotoksen eikä se ole silloin keksimäinen. Siksi siis jokainen tippa on tärkeä 🙂
Tasakoosteinen levy ennen paistotoimenpidettä.
Paistoaika 13 minuttia, 14 olisi ollut liikaa 🙂
Oikein hyvä lopputulos 🙂
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s