Hiljaista patukkaa

Nyt on käynyt niin hassusti, että labraemäntä on kadottanut ruokahalunsa ja siksi keittiössä on sangen hiljaista. Näitä kausia tulee aina joskus, kun ruokailu ei kiinnosta ja syöminen on satunnaista näykkimistä. Ei niistä kahdesta lihapullasta, jotka suuhun osuu, viitsi postauksia tehdä. Siitä syystä on siis meno ollut vaitonaista 🙂 


Sen verran täytyy kuitenkin iloita, että tilasin taannoin rakkauspatukoita, jotka saapuivat tänään. Valitsin limen sen mahdollisen raikkauden vuoksi ja olen sangen tyytyväinen valintaan. Maku on reipas eikä liian makea. Lempeän lämpimät suosittelut siis 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s