Tylsä emäntä

Ei taaskaan mitään innovatiivista tai edes varastettua reseptiä. Tällä hetkellä syömiset ovat niin perushuttua, ettei niistä ole jälkipolville kerrottavaksi. Päässä ei vaella minkäänlaisia uutuuksia  eikä keittiössä tapahdu mitään. Tuli jopa jo hetkellisesti mieleen, että oliko tämä nyt sitten tässä. Näillä evästyksilläkö sitä mennään loppuelämä? Ei se huono asia ole, mutta hitusen olen itseeni pettynyt, kun pää lyö tyhjää. Kenties kevät ja kirkkaus tuo jonkinlaisia ajatuksia kupoliin ja tämäkin blogi pääsee taas vauhtiin 🙂 

Jonkun päivän lihapata. Luomunautaa, porkkanaa, sipulia ja valkosipulia. Ei siitä riitä reseptiksi. Perusmättöä eikä aihetta riemuun 🙂

Tämän aamun brunssi. Tai no se mikään brunssi ollut. Tiukkojen lumitöiden jälkeen oli vain niin häijy nälkä, että piti heittää luomupekonit pannulle. 7 tuntia pysyi nälkä poissa, vaikka ulkona tuli tanssittua useampi tunti lumikolan kanssa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s