Prosenttipyttis

Kaikessa yksinkertaisuudessaan pyttis on hyvää. Ilman perunaa tosin. Tällä kertaa myös ilman mulkeroa kananmunaa. Heräsin klo 04 grillimakkaraunesta ja odotin malttamattomana pääsyä S-markettiin. Päätin, että tänään syön makkaraa. En ole varmaankaan kahteen vuoteen syönyt sitä sen vuoksi, että on ällöttänyt. Poistuin mukavuusalueelta kohti lenkkimakkaraa. Havahduin nimittäin eilen muistisääntöön, josta Johanna ystävällisesti muistutti. 80% paleoevästä ja 20% liukumavaraa. Olkoon makkara tämän viikon liukuma. Niuhottaminen ei ole terveellistä, joten joskus täytyy muistaa tulla luolasta ulos 🙂

Ei sen kummempaa kuin pekonisiivujen paisto, sipulit sekaan ja lopuksi muut. Toimintoa helpotti se, että ruusukaalit olivat esikypsennettyjä. Muutama minuutti ja pyttis lautaselle. Lurautin muuten ihan prosenttiperiaatteen vuoksi myös luomuketsuppia sekaan. Iik, aika vallatonta menoa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s