Kahvia ja diagnoosihärkää

Pahoittelut, ettei taaskaan ole tarjolla reseptiä. Vain yleishölinää ja viihdykettä itselle. Tässä sairaslomalla aika tuntuu pysähtyneen ja ajatukset rullaavat vain oman olotilan ympärillä. Tänään päätin kuitenkin laajentaa tajuntaani hieman ja lähdin käymään Caffissa. Kerrassaan ihania kahvipapuja ja biljoonaa eri laatua. Olettaisin, että tästä aukeni nyt ihan uusi kahvimaailma. Huomenna varmaankin keittiöön saapuu vähäpukeinen barista ja espressokeitin. 

Kolme uutta kaveria 🙂

Brasilialainen koeajossa.

Kahvi + kuppi = kahvikuppi


Kahvikaupan jälkeen tuli niin suuri nälkä, että piti päästä lounaalle ketjupöytään. Uuden diagnoosin kunniaksi oli virkistävää käydä valmiin lautasen kimppuun. Ravintolasyöminen ei ole ongelmallista edes paleon periaatteiden mukaisesti. Jonkun verran on kuitenkin tehtävä joustoa, jos aikoo selviytyä ilman ahdistuksia. Olen vapauttanut itseni niistä ajatuksista, että paistorasvana käytetään koneöljyä ja kastikkeissa saattaa olla sokeria. Kaikkea ei voi kontrolloida, joten pipo pois päästä ruokapöydässä 🙂

Esiähkyyn hapankaalia, porkkanaa, kaalia ja salaatinkastiketta. Sen verran kuivaa ruohoa, että oli kasteltava se tuolla epäkelvolla soosilla.

Diagnoosihärkää cajunkastikkeella, coleslawia, paistettua sipulia ja paprikaa sekä vastapäisen herran lautaselle rullattu maissitanko. Eläin oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s