Perca fluviatilis x 3

Karvaranne kävi eilen pilkillä. Monen tunnin ankaran ja reipasotteisen pönöttämisen seurauksena kassissa oli kolme ahventa. Vanajaveden Ahti ei ollut kovin lämminsydäminen anneissaan ja oli näköjään päättänyt, että pienet maistiaiset riittää. Vähään on ihmisen tyydyttävä ja kyllähän se suurta iloa tuotti, kun sai valkoista herkkua lautaselle ❤


Kalan kanssa on sellainen neoliittinen juttu, että se vaatii ehdottomasti kaverikseen voita. Kookosöljy olisi ollut kansalliskalan pahoinpitelyä, joten voita pannulle ja reippaasti suolaa. Isänmaallisuuden nimissä siis. Eihän nyt muutoin tietenkään 😉 Kotimainen kala on hieno asia. Se tekee hyvää ja etenkin suurinta riemua tuottaa ajatus omatoimisesta onkimisesta. Vaikkakin elohopea- ja lääkejäämistöjä näissäkin reppanoissa oli, teki se silti hyvää. Niin hifistelyyn ei sentään pysty, että kasvattaisi omia ahvenia lähdevedellisessä akvaariossa. Tyydytään tuhansiin myrkkyjärviin mieluummin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s