Jälkipääsiäinen

Pakkopyhävihaajana kieltäydyin pääsiäisen vietosta. Jo senkin vuoksi, että sain luvan olla pitkät päivät töissä ja lapsettomana. Ei siis ollut tarvetta lahdata lampaita eikä piilotella munia. Myöhäisherännäisenä ajattelin tehdä pääsiäishenkisen rahkan tänään ja voi hyvää päivää, miten maukasta se oli. Melkein ihastuin pääsiäisajatukseen. Tuotos on tietenkin aivan epäluolamainen. Satunnaisherkkuna kuitenkin käypää osastoa ja siksi sen tänne talletan. Niuholuutaiset voivat ummistaa silmänsä tässä kohtaa. After Easter, täältä tullaan!

  • 1 purkki luomulaatuista rahkaa 
  • 2 dl luomukermaa ( tavallinen pilaa tietenkin kaiken… )
  • 1 luomusitruuna
  • ½ dl mantelirouhetta
  • 1 dl luomurusinoita
  • vastapuristettua appelsiinimehua
  • vaniljasteviaa 
Liota rusinoita monta tuntia appelsiinimehussa. Niin kauan, että pullistuvat ja saavat muikean maun. Vatkaa kerma, sekoita rahka, pulleat rusinat, mantelirouhe sekä sitruunan kuorta maun mukaan. Lopuksi tietenkin itse hedelmäliha mukaan ja tarvittaessa vaniljasteviaa, jos lähtee ikenet lentoon. Aika hauska yhdistelmä tuo makeus ja kirpeys. Mantelirouhe tarjoilee rakennetta ja maitotuotteet puolestaan vatsaoireita. Olkoon jälkipääsiäinen kuitenkin sen arvoinen 🙂

The kahvi
Kaiken syntisyyden lisäksi ostin tänään hävyttömän hyvää kahvia. Kilohinta oli vähän enemmän kuin Ikean tuotoksilla, mutta maku oli sijoituksen arvoinen. Ei tästä nyt konkurssia syntynyt onneksi. Jamaican Blue Mountain on nyt uusi musta. Amen! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s