Tunnustetut synnit

Kukan innoittamana päätin koostaan oman ruokapäiväkirjan. Siitä onkin aikaa, kun olen kikkaillut kuvien kanssa. Elämä on yhtä arkea aina vaan ja toistan itseäni päivästä toiseen. Paistettua jauhelihaa, kärvennettyä linnun tissiä, höyrytettyä parsaa ja luomutomaatteja. Ei ole kovin vaihtelevaa ateriointia. Joskus en syö lainkaan, kun on muka kaikkea muuta tärkeämpää tekemistä. Sehän kostautuu sitten taas siinä, ettei aineenvaihdunta toimi. Tällä viikolla olen kirjannut syömisiä kalorilaskuriin ja meinasin lentää paksun pyllyni päälle, kun tajusin, että saan ihan järjettömän vähän energiaa päivässä. On siis syytä hieman panostaa enemmän energiansaantiin 😉


Maitohairahdukset eivät kuulu vakiohjelmistoon. Eikä filmivuokraamon toffeet. Näköjään kaikki pahuudet, synnit ja notkahdukset osuivat yhdelle päivälle. Kuvamateriaalista puuttuu siis 9 toffeeta ja uusin Vares. Lisäksi päiväkahvin seurana oli alastomia miehiä taateleita kimppakivan verran sekä 50g tummaa suklaata. Niin ja näköjään unohdin myös iltapalan navettarahkan. Sellaista syntiä siis eilen. Tänään ei maitoa eikä toffeeta 😉

Ennen treeniä. Eihän tuo herkullinen setti ole, mutta on sitä pahempaakin pidetty suussa.

Treenin jälkeen aamupalaa. Muna toimii aina. Etenkin tuplana 🙂

Kello kahdentoista jauheliha feat. höyrytetty kaali und porkkana.

Navettanotkahdus, osa I. 200g turkkilaista luomujogurttia ja 100g pakastemustikoita.

One comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s