Vapputissit

Vappu on saman toistoa. Niin myös tämäkin postaus. Epäsosiaalisena mörkönä en tietenkään rakenna serpentiinijuhlia kotiini enkä edes tervehdi skumppakansaa. Onneksi saan olla työelämässä eikä tarvitse miettiä juhlatarjoiluja. Ei edes itselle. Siksi mennään samalla vanhalla setillä, joka on aina niin ihanaisen toimiva. Menkää te muutkin vapputissien kera juhlaputkeen 🙂

  • Jättipaketti broilerin ohuita rintafileitä
  • Luomumunaa
  • Mantelijauhoa
  • Suolaa
  • Currya
Laita uuni pariin sataan asteeseen. Sillä välin dipataan tissit vatkattuun munaan, sen jälkeen mantelijauhoseokseen, jossa suolat ja curryt ovat sekaisin. Sitten uunipellille, puolisen tuntia lämmössä ja elämä voi alkaa uudelleen. Itse aina unohdan tissit uuniin ja niistä tulee täten ihastuttavan rapeita ja käppyräisiä. Parasta tämän helppouden lisäksi on se, että jämiä voi käyttää napostelutarkoituksessa, salaatissa ja retkieväänä. Tisseistä on siis moneksi 🙂
Höyrytetty luomuparsa toimii aina.
Eväspuikot ❤

4 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s