Perusleipä

On hyvin todennäköistä, että olen ennenkin postannut tämän saman ohjeen. En jaksa tarkistaa ja etukäteispahoittelut, mikäli taas toistan itseäni. Se nyt vaan on niin, että elämä pörrää samojen settien ympärillä eikä kuuppa kaipaa tällä hetkellä mitään uutuutta. Kenties kesä tuo uutta draivia keittiöön ja ruokailuun. Toivotaan ainakin niin ja mennään virtapiikkiä odottellessa vanhalla kaavalla 🙂

  • 2,5 dl kuumaa vettä
  • ½ pussia kuivahiivaa
  • 1 rkl psylliumia
  • 3 rkl chiajauhetta
  • 3 rkl kookosjauhoa
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 tl kotimaista luomuhunajaa
Vatkaa psyllium ja chiajauhe veteen voimakkaasti ja nopeasti, ettei mene klimpiksi. Hetkellinen pullistelu ja muut aineet mukaan. Anna kohota puolisen tuntia ja kippaa taikinakökkö leivinpaperille. Päälle voi ripotella siemeniä halutessaan. Minä halusin seesaminsiemeniä ❤ Tätä möykkyä paistoin melkein tunnin uunissa. En tietenkään tunnusta, että unohdin sen sinne. Onneksi lämpöä oli vaivaiset 150, joten ei tullut paloautokeikkaa. 
Klimppinä uuniin.
Rumana uunista ulos.
Kyllä sitä syö ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s