Terveysriepottelua

Mua huvita nyt yhtään mikään. Olo on niin hanurista, ettei ole tosikaan. Voimaton, väsynyt, uupunut, vetelä, hyvin turvonnut ja lihava. Kaikki johtuu kilpirauhasen ja diabeteksen yhdistelmästä, joka ei ole balanssissa. Siksi ei luolassa ole minkäänlaista liikettä. Ei jaksa eikä kykene. Pienetkin toimet vaativat suuria ponnisteluja ja olen jo lupunut toivosta, että saan enää ikinä itseäni kuntoon. Siltä ainakin nyt tällä hetkellä tuntuu, kun mikään ei kiinnosta ja päivät menevät pyjamassa.


Tässä hieman kuvamatskua siitä, mitä on viime aikoina syöty. Sekin ilo tosin saa nyt jäädä, kun ei ole energiaa edes syömiseen. Toivotaan, että jossain vaiheessa helpottaa. Pitäkää ihmiset hyvä huoli kilpirauhasesta. Kaisan blogissa on hieno postaus aiheesta.

Joku ateria kohteessa koti.

Haudutettua luomulihaa. Se toimii aina, kunhan joku jaksaa vahtia pari tuntia padan äärellä.

Yhden päivän välipala feat. Kelp.

Ja tietenkin sitä kahvia. Kroppa huutaa stimulanttia. Kahdesti suostun sitä tarjoilemaan, en sen useammin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s