Erheretki

Tässä on nyt hyvä sosiaalinen putki päällä ja tämä päivä vierähti Tallinnassa. Vihaan suunnattomasti laivamatkailua, urpoilua, känniääliöitä, junttimenoa ja suomalaisturistien töllöilyä. Ummistin silmäni päiväksi ja raahasin lapset elämysmatkalle. Sitä se tosiaankin oli. Voi taivas ja hyvää päivää. Elämälle kiitos, ettei tarvitse missään kaljakärryjen kohinassa viettää aikaansa. Tämä päivä oli erhe. Kaikin puolin. Lapsetkin olivat samaa mieltä ja ihan yhteistuumin sovittiin, ettei enää koskaan poistuta kotoa. Ei ainakaan laivalle.

Laivan aamubuffan tarjontaa. Rehuja, kinkkua ja kamalan pahaa juustoa. Se jäi lautaselle. Munakokkeli oli mautonta, gluteenittomat nakit suolaisia, riisikakku kuivaa ja gluteeniton näkkäri… no se oli syötävää. Tuore ananas ja karhunvatukkahässäkkä kelvollista.

Välikahvit ilman lisukkeita.

Välijäätelöstä muutama sipaisu ja sitten lensi roskiin.

Taateli- ja pähkinäöverit paluumatkalla.

Tuliaispurkki. Itselle tietenkin.

Kotona iltapalaksi eilistä soppaa, joka oli päivän paras osuus ❤

Mainokset

2 comments

  1. Anteeksi nyt, mutta en ihan ymmärrä suunnitelmallisuutta tuossa että otetaan ruokaa ja sitten heitetään roskiin. Eikö olisi parempi olla ottamatta esim. jäätelö kokonaan, jos sitä ei tee mieli tai jo valmiiksi olettaa sen olevan omaan makuun liian makeaa? Aikuisella mielestäni ruoan pois heittämisen pitäisi olla enemmänkin satunnainen arviointivirhe ja poikkeus kuin tapa.

    Mainio tuo seljankasi ohje, menee kokeiluun!

  2. Ruoan heittäminen roskiin on tyhmää, se on totta. Väkisin syöminen on myöskin tyhmää 😉

    Seljanka on hyvää, toffeejäätelö ei 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s