Lasten hiljennys

Omassa blogissaan saa varmaankin mainostaa, kehua ja kiittää. Nyt kiitän itseäni siitä, että hankin lapsille hyvän välipalan. Kiitos, olet ihana ❤ Lapsetkin riemuitsivat ja lupasivat olla hiljaa loppuvuoden. Meillä kun ei pillimehuja ja kolmioleipiä tarjoilla, joten ilahduttava uusi tuttavuus välipalarintamalla. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa 🙂


Pussukka sisältää goji- ja inkamarjoja, kuorittuja hampunsiemeniä, kaakaonibsejä, mantelia ja silkkiäispuunmarjoja. Ei välttämättä ihan alle 10-vuotiaiden fantasiasekoitus, mutta pervoperheen lapsille uppoaa hienosti. Eivätkä aikuisetkaan inise vastaan 🙂Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s