Norsua ja raakaherkkua

Tänään on lepopäivä liikunnasta ja päätin sen kunniaksi nauttia herkkuja. Ei muuta kuin ruotsalainen ratsu alle ja ensin elektroniikkaostoksille ja sen jälkeen Kampin CocoViBariin. Valitettavasti jätin auton sakkopaikalle ja raahasin lapset mukaani, joten yleisen hyvinvoinnin vuoksi otin herkut kassiin enkä nauttinut niitä paikan päällä. Siksi siis kuvamateriaalia on heikkotasoista. Onneksi tuotteet kuitenkin hirmuista herkkua ❤


Luomukahvia mantelimaidolla, raakasuklaakakkua ja ehkä se kaikkein ihastuttavin eli Valkoinen Norsu. Rakastuin heti. Raikas, hieman makea ja täyttävä ateria. Melkein toivon, että asuisin keskustassa. Olisin varmaankin joka päivä notkumassa ihmebaarissa 🙂


VALKOINEN NORSU
banaani, cashew, mantelimaito, lucuma, camu camu, opti-MSM, aloe vera, vanilja, suola

Raakasuklaakakku oli sitten sellaista, josta lähti taju. Kaikkein ihastuttavinta oli se, että täyttävyydestä huolimatta, kakku ei ollut ällömakeaa. Mikäli suklaasta voi sanoa, että se on raikasta, niin tämä oli. Baarista voi kuulemma tilata raakakakkuja siviilikäyttöön ja seuraavan kerran, kun jotain juhlaa on tiedossa, niin aion taatusti tarjoilla raakakakkua. Niitä juhlia tosin ei kovin usein ole, mutta ehkä tässä olisi hyvä syy keksiä bileet 😉

Kotimatkalle oli pakko ostaa muksuille vielä raakasuklaanapit, koska eivät raukat päässeet osingoille tuosta kakusta. Esikoinen halusi myös ostaa oman mulberipussin, johon pikkuveli ei pääse käsiksi. 

Euron kappale, ehdottomasti kolikon arvoisia ❤

9-vuotiaan karkkipussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s