Mansikka goes kookosöljy

Eilinen meni kyllä ihan herkkuhommiksi. Ensin aamupäivä ihanasti norsu- ja kaakaopuuhissa, sitten lihapadan äärellä ja alkuillan huipennuksena vielä laatikollinen luomumansikoita. Ei siis suuhun asti, vaan pakkaseen. Tietenkin niitä piti syödä sellaisenaan ja lisäksi koristella tummalla herkulla. 

Siitä se ajatus sitten lähti.

Snapsilasille parempaa käyttöä 🙂

Tähän päästiin ❤


All you need is love ja maukkaat raaka-aineet. Joudun nyt hieman mainostamaan tähän väliin, koska aiemmin hehkuttamani iHerbin tuotteet ovat nyt ihan last seasonia. Neuroottisena ihmisenä pidän myös siitä, että kaapit täyttyvät saman tuotemerkin nyssyköistä ja siksi olenkin nyt aloittanut keräilyn. Vakavasti tarkoittaen siis CocoVin raakakaakaojauhe ja lucuma ovat huomattavasti lempeämmän makuisia kuin Navitas Naturalsin vastaavat. Siksi on helppo kehua ja ilosanomaa täytyy jakaa 🙂

  • Luomumansikoita ( tavalliset eivät tietenkään käy )
  • 1 dl kookosöljyä
  • 3 reilua rkl raakakaakaojauhetta
  • 4 tl lucumaa
  • 2 rkl kotimaista luomuhunajaa ( yksikin riittää )
  • Ripaus laadukasta suolaa ( Celtic Sea Salt )
Valmista vesihauteessa. Ensin kookosöljy liruksi, sitten suola ja jauheet. Lopuksi hunaja, joka saattaa hieman ”juoksettua”. Reipas sekoittaminen pelastaa tilanteen. Laita mansikat johonkin kippoon, kulhoon, astiaan ja liruttele neste päälle. Sen verran pakkaseen kohmettumaan, että kuorrutus kovettuu. Mansikat eivät saa pakastua, koska suuttuvat muutoin. Syötävä ehdottomasti kylmänä ja nopeasti, koska sotkevat lähinympäristöä kivasti.  

Tänään ajattelin silputtaa mansikoita lautaselle ja luruttaa tuota jumalaista nestettä siihen päälle. Lisäksi sekaan voisi heitellä kaakaonibsejä tuomaan rakennetta. Sellaiset lomapuuhat tänään ja huomenna jotain muuta. Kiitos ja hei! 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s