Uusi rakkaus

Olen rakastunut. Ihan syvästi ja todennäköisesti ikuisesti. Maistoin tänä aamuna ensimmäisen kerran inka-marjoja ja lähti jalat alta. Ei ole enää paluuta ja pakkohan tässä on häät järjestää ❤ 


Aloitin kosiomenot hieromalla tuttavuutta liotettuihin cashewpähkinöihin. Selitys ja syy sille, miksi on tervehenkistä liottaa pähkinät ja siemenet, löytyy täältä. Oikeastaan alkuperäinen ajatus oli tehdä suklaata, mutta jostain syystä jämähdin pelkkään täytteeseen. Kenties saan suklaaliemenkin tehtyä vielä tänään 🙂

  • ~150g liotettuja cashewpähkinöitä
  • 2 rkl kotimaista luomuhunajaa
  • Hyppysellinen Celtic Sea Saltia
  • 2 kourallista rakkausmarjoja
  • 1 kourallinen kaakaonibsejä
Pullistuneet pähkinät pannulle paahtumaan. Oma taktiikka on se, että ensin miedolla lämmöllä haihduttaa nesteet ilmaan ja lopuksi lisää poweria ja suorittaa loppupaahdon. Kokemusperäisesti olen huomannut sen parhaaksi taktiikaksi. Täten pähkinästä tulee rapea, eikä jää sisältä lössöksi. Sen jälkeen pannu pois tulelta, sekaan hunaja ja suola. Mielellään siten, että hunaja ei pala kiinni vaan lähinnä vain sulaa pähkinöiden sekaan. Suolaa saa olla mielestäni ihan reilustikin. Sitten lopuksi rakkasmarjat ja kaakaonibsit pyörähtämään hetkeksi sekaan. 

Tuotos on tietenkin tahmeaa. Sormet sotkeentuvat, mutta väittäisin sen olevan kaiken töhräämisen arvoista. Makea, suola ja marjojen kirpeys yhdistettynä kermaisiin pähkinöihin, on kyllä aika huima elämys. Ainakin meille pervoille 🙂2 comments

  1. Tuo on ihan samanlaista sekasotkua, mitä minäkin joskus harrastan. Kun pitää saada äkkiä jotain hyvää. Pähkinöitä, kaakaonibsejä ja kuivattuja marjoja kanssa sekaisin (tai mitä tahansa mitä kaapeista sattuu löytymään) ja lusikalla vaan suuhun. Joskus käytän tahiniä tai pähkinätahnoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s