Tasapainoinen lohi

Elämässä ei pidä päästä helpolla. Keittiössä sen sijaan voi pärjätä vähäisillä vaurioilla, jos haluaa. Tämä emäntä haluaa viettää mahdollisimman vähän aikaa keittiössä, jotta voi hengailla Facebookissa enemmän. Enemmän ja vähemmän kun ovat tasapainossa, niin ihminen voi hyvin. Periaatteessa ainakin 🙂

  • Ihastuttavaa keräkaalia
  • Kesäsipulia
  • Kylmäsavulohta
  • Avokadoa
Painonvartija-ajoilta opin sen, että kaalia voi hauduttaa vesitilkassa, niin ei tule kaloreita. Näillä tunnelmilla mentiin tänään 😀 Eli kaalisilppu ja sipuli pannulle, perään vettä ja viitisen minuuttia hauduttelua. Kylmäsavulohi messiin ja nopea pyöräytys. Avokadoa lautaselle, mössö päälle ja ateria on valmis. Eikä tule muuten nälkä ainakaan ennen marraskuuta ja jaksaa lopua www-mestoilla.
IIK, ihanan vihreää ❤
Kiitos Painonvartijat ja läskivuodet. Muistelen joskus lämmöllä.
Eihän se taideteos ole, mutta ketäs se kiinnostaa, jos vatsa saa apetta.

4 comments

  1. Siis loistavia yksinkertaisia ruoka- ja herkkuohjeita sulla. Taas tuli inspis itsellekin:) Treeniblogin luen myös aina, koska elämänmakuinen meno koskettaa. Silleen se menee mullakin, päivän fiiliksen mukaan edetään tai välillä ei edetä ollenkaan:)

  2. Olen hauduttanut kaalia pannulla jauhelihan kanssa. On muuten sellaista herkkua; mitä pidempää hauduttaa sen paremmaksi maku muuttuu. Tosin tuoreet kaalit ovat niin pehmeitä, ettei niitä tarvitse hauduttaa kovin pitkään. Pitääpi kokeilla suraavalla kerralla kalalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s