Vammaispulla

Totaalikieltäytyminen ei ole välttämättä aina se paras asia. Ellei satu olemaan kroonisesti sairas ja etenkin autoimmuunivammainen. Olen kehittänyt nollalinjan viljojen suhteen juuri siksi, että yritän varjella vartaloa lisäsairauksilta. Kaksi sairautta riittää ja jos suinkin voin ennaltaehkäistä uusia vaurioita pullattomuudella, niin teen sen ilomielin.


Eräänä päivänä lapseni, tuo kuusivuotias kakkoserhe, kertoi keksineensä vammaispullan. Itkin onnesta. En siksi, että pääsin ohuesti kiinni pullan makuun, vaan siksi, että jälkeläiseni oli saanut innovatiivisen geeniperimän. Hieno lapsi ja hieno ajatus ❤

  • Riisikakku 
  • Luomuvoita 
  • Banaania
  • Kardemummaa
  • Kanelia

2 comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s