Ehtoopuolen drinkki

Kävin eilen pyllistelemässä mansikkapellolla. Paarmojen lisäksi laatikkoon lensi muutama  nuupahtanut yksilö, joita en esteettisistä syistä halunnut pakastaa. Nuo nuhjuiset jämäkappaleet pääsivät yhden naisen aamupirtelöön ja sen verran onnistunut tuotos, että melkein voisi hakea lisää heikkohappisia marjoja kaappiin 🙂

 • 1 dl pakuriteetä 
 • 2 dl luomumansikoita
 • ½ dl gojimarjoja
 • ½ dl cashewpähkinöitä
 • 2 rkl raakakaakaojauhetta
 • 3 rkl lucumaa
 • 1 tl kookosöljyä
 • Ripaus suolaa
 • Kaakaonibsejä
Ei sen kummempaa, kuin heitä blenderiin ja sotke. Omaan suuhun smoothien tulee olla paksua ja hitusen hapanta. Ei ällömakeaa, kiitos. Ne, joiden aistit kaipaavat lisämakeutta, voivat palvella itseään banaanilla, stevialla tai hunajalla. Serve yourself 🙂


2 comments

 1. Heh, mun aamu lähti just samoilla aineksilla (miinus gojit):D Tuli vaan kaikki nautittua yhdessä ja erikseen, miten mieleen sattui tulemaan.. Olen sinulta ilmeisesti saanut vaikutteita, kun aina vilkaissut mitä olet tällä kertaa tehnyt 🙂 Tänään tuli mm. kokeiltua lucuma-kookosöljy -mössöä! suloisen pehmeän makuista, ripaus suolaa teki vielä parempaa! Sitä sitten (jo pakasteeeseen ehtineiden)mansikoiden kanssa. KOhta ehkä tuoreidenkin, vois olla parempaa, mössö meni suurimmaksi osaksi paljaaltaan maistellessa..

  Ja onkohan pannulla pehmenetty, kardemummalla maustettu, banaani myös sinulta perittyä..? Se ainakin oli taas suurta herkkua kookosmaidon, mansikoiden ja kaakaonibsien kera! :))

  Ja nyt kun kerrankin innostuin kommentoimaan, niin kerrottakoon ja kiitettäköön, että ne sinun chia-siemen leipäset(läpyskät?!:D) olivat niin verrattomia, kun testasin, että niitä tarjoiltiin myös yo-juhlissani..!

  Terkuin, Heidi

 2. Ooh, kiitos ja anteeksi <3 Iloitsen suuresti, jos joku innostuu ja kokee samanmoisia riemuja :)

  Onnea ylioppilaalle ja ihanaa kesää! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s