Munat, parsat ja paha peruna

Todennäköisesti olen muuttumassa sohvaperunaksi, koska vuosien hiljaiselon jälkeen heitin potut kattilaan ja keitin iltapalaksi laumalle. Isukki toimitti kaikessa herkkyydessä rekkakuormallisen oman maan tuotoksia ja osoittaakseni nöyrää kiitollisuutta, pistin luomuperunat porisemaan. Kerran vuosituhannessa jos yhden perunan nauttii, niin tuskin siitä nyt maailmanloppua tulee. Ja jos tulee, niin kovasti anteeksi 🙂

Peruna on kaikessa tärkkelyshuuruissaan tarpeeksi paha diabeetikolle, joten maksimoin kurjuuden vielä sillä, että lurautin purkillisen kermaa kastikkeeksi. Sanomista siitä tulee tietenkin, mutta ei jaksa nyt kuunnella kehon narinaa ja mahan mulinaa. Syödään ja ollaan onnellisia.

  • Sipulia paljon tai vähän
  • Paketillinen huonomaineista palvikinkkua
  • Kotimaista parsaa
  • Keitettyjä luomumunia
  • Kermaa
  • Voita paistamiseen
  • Suolaa ja pippuria
Paista parsaa ja sipulia tovi, lisää silputtu kinkku ja kerma. Anna kiehua pari minuuttia kasaan ja lopuksi keitetyt muna hellästi sekaan. Aikaa meni taas sen haukottelun verran ja koko perhe sai reipasta ruokaa. Ei niin kovin paleoliittista, mutta so what. Pipot nurkkaan joskus 🙂Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s