Raakaa rakkautta

Uusi blenderi asettui vihdoinkin keittiöön tänään. Johan sitä kuukausitolkulla pohdinkin. Halusin Vitamixin, mutta päädyin halvempaan. Ihan vain sen vuoksi, että ei ollut nyt mahdollisuutta sijoittaa monia satoja kodinkoneeseen. KitchenAid kelpasi vallan hyvin amatöörille. Ensikosketus oli sangen huumaava. Tehoja tuntuu olevan tarpeeksi ja emäntä on tyytyväinen.

Kone korkattiin raakakakun hengessä ja täytyy kyllä sanoa, että nyt on maut ja hurmiot kohdallaan. Ohje on helmikuulta ja se alkuperäinen, jota on hitusen muokattu, on peräisin CocoVilta. Terveisiä! 🙂

Pohja:

  • 4 dl liotettuja manteleita
  • 4 dl luomurusinoita
  • 2 tl luomukanelia
  • Muutama ruuvaus himalajansuolaa myllystä
Täyte:
  • 3 dl liotettuja cashewpähkinöitä
  • 5 dl mustikoita
  • 3 dl mustaherukoita
  • 2 melko pitkää banaania
  • 1½ dl kookosöljyä
  • ½ tl luomuvaniljaa
Tämä ohje sopii 30 cm irtopohjavuokaan oikein hienosti. Omaan neuroottiseen silmään ja suuhun mittasuhteet menevät hienosti kohdalleen. Irtopohjavuoka on syytä vuorata leivinpaperilla, jotta siirtotapahtuma lautaselle sujuu sievästi. Pohjan blendaaminen kannattaa melkein tehdä pienissä erissä, jotta ei koneet hyydy. Tai sitten tyytyä sorvailemaan sekaan käsin välillä. Täyteosio aloitettiin banaaneilla, sitten sekaan pakastereippaita marjoja ja pähkinöitä pienissä erissä. Lopuksi loroteltiin kookosöljy. 

Pohjan painelin kumihanskan turvin tasaiseksi irtopohjavuokaan, päälle täyteosuus ja sitten 20 minuutin ajaksi pakkaseen hankkimaan pikahyytyminen. Sen jälkeen sitten jääkaappiin odottamaan. Jos malttaa jättää sen rauhaan 🙂
Rakkauden työkalu
Neitsytkäyttö
Mun suosikit 🙂
Pohja ja muutama sattuma seassa
Kaunis täyte
Lennosta lautaselle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s