Mysli tuli taloon

Olin eilen terveyskuningatar Paula Heinosen luennolla ja siinä ravintopapatuksen ohella hän mainosti sponsorinsa myslipakettia. Omassa talossa ei ole ollut mysliä vuosikausiin ja jostain syystä jäin miettimään, miltä se maistuisi. Kaasutin kauppaan esityksen jälkeen ja haahuilin murohyllyllä. Varsinainen epämukavuusalue ja tuli melkein ohut ahdistus siinä seistessä. Löysin kuitenkin gluteenittoman tuotteen, jonka kelpuutin. Provena muutti meille.


Kaura on kiinnostanut jo pidemmän aikaa ja muutaman kerran olen syönyt jopa kaurapuuroa kesän aikana. Jostain se kai kertoo, että tekee mieli. En tosin tiedä vielä, mistä eikä sillä kai nyt niin suurta merkitystä ole. Mysli tai kaurapuuro ei tule arkiseksi kaveriksi kuitenkaan, mutta satunnaistuttavuutena varmaankin ihan ok 🙂

 • 2 dl pakastemustikoita
 • 1 dl chiahyytelöä
 • ½ rkl  mehiläisen siitepölyä
 • Mulperimarjoja vapautuneesti
 • Mysliä avokämmenellä


Mainokset

4 comments

 1. Heips!
  Saakos udella, mitä aihepiirejä Paula käsitteli luennollaan?
  Itse olin kovasti päättänyt mennä kyseisen luennon kuuntelemaan, mutta hitto soikoon, kun taas tuli muka duunissa jotain niin akuuttia, ettei päässyt karkuun 😦

  -Peanut

 2. Helou!
  Aika kattavasti Paula puhui hyvinvoinnin merkityksestä ja etenkin suoliston ihanuudesta. Omalle korvalle luennolla ei ollut mitään uutta, mutta hyvin viihdyttävä se oli. Ehdottomasti kannattaa koko maailman mennä kuuntelemaan 🙂

  Mitään erityistä teemaa ei varsinaisesti siis ollut. Paljon puhetta ja oli aika hengästynyt olo sen setin jälkeen 😀

 3. Kiitti vastauksesta!
  haha joo 3h setti vetää varmasti aika hengettömäksi 😀
  Ajattelin, että tuskin itsellekään paljon uutta asiaa olisi ollut, mutta kertaushan on aina opintojen äiti. Aina ei voi kaikkea muistaa 🙂 Harmi, etten päässyt paikalle. Maybe next time.

  -A

 4. Mielenkiintoista oli tarkkailla yleisön eleitä ja ilmeitä, kun Paula paukutti infoa tiskiin. Voisin melkein väittää, että sen massan joukosta ainakin yksi tai kaksi heräsi miettimään sitä, mitä kaupasta kannattaa ostaa. Pelkkä hetkellinenkin herätys on hieno asia, vaikkei se johtaisi pysyviin toimiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s