Riemupaketti

Lepopäivän riemuksi sain paketin ovelle. Terveisiä ja kiitos CocoVi 🙂 Ilo oli kyllä suunnaton ja piti oikein huudella parvekkeelta naapureille. Ensinnäkin ihan valtavaa riemua aiheutti pakuriteen annospussukat. Elämä muuttui yhtäkkiä hirmuisen helpoksi. Vain veden kiehautus ja muutaman minuutin haudutus. Lisähihkumista tuo myös se, että annospusseja voi käyttää uudelleen niin kauan, kuin väriä vain irtoaa. Aika huikeaa. 


Ja sitten ne suklaat. Voi elämä! Minttusuklaan huumaava tuoksu tulvi jo paketin sisältä keittiöön ja piti pidätellä itseään, etten ihan riehaantunut. Maku on taivaallinen. Ei liian minttuinen, vaan juuri suuhun sopiva. Rakenne on tasakoosteinen ja kaunis. Täydellinen päiväkahvikaveri.

Ainekset: kaakaomassa, kaakaovoi, palmusokeri, lucuma, carob, minttuöljy, vanilja.Gojisuklaa veti myös maton jalkojen alta. Rakenne tässäkin tasainen, goji maistuu viiveellä. Maku on varsin mieto, joten voisin kuvitella ahdasmielisemmänkin ihastuvan. Pakko olla ihan hullaantunut 🙂

Ainekset: kaakaomassa, kaakaovoi, palmusokeri, gojimarja, lucuma, carob, vanilja.

8 comments

  1. Nyt kyllä kiljutaan riemusta täälläkin, loistava toi pakuritee pusseina:) Kiitos tiedosta.Toivottavasti saat polvesi kuntoon jonkun inhimillisen ajan kuluessa.Vähän sanaton sitä on kun toinen kärsii, mutta toivon mukaan myötätunto tuo edes jotain iloa. Sun blogia on aina mielenkiintoista lukea.

  2. Oih, kiitos ❤ Kyllä kinttu kuntoon saadaan. Tosin vähän pidemmällä aikataululla, mutta jossain vaiheessa sitä on taas juoksukunnossa 🙂

  3. Siis apua. Niitäkö voi käyttää uudestaan?? Mulla on toisen merkkistä annospakuriteetä ja mä tollo oon heittänyt kerran käytön jälkeen pois. What a waste!!!

  4. Kyllä voi käyttää niin kauan kuin vain irtoaa väriä veteen. Pihinä ihmisenä uitan viimeiseen asti ja kaupan päälle vielä rutistelen nyssykän tyhjäksi 🙂

  5. Mistähän noita saapi ostella?

    Kiva blogi sinulla, useampaakin reseptiä olen testaillut ja aina ovat olleet hyviä 🙂
    -Kati

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s