Vähemmän söpöä

Viime aikoina ei ole ollut tarjolla oikeaa ruokaa lainkaan blogissa. Suussa sitä on toki ollut. Melkein jopa päivittäin. Nämä mössön sössöt eivät kestä julkisuutta, joten siksi niitä en ole tänne päivitellyt. Ketään kun ei voi oikeasti kiinnostaa paistetut jauhelihat tai kalatiskilta noudetut loimulohet. Eikä tämäkään ketään kiinnosta. Teen vain turhanpäiväisen täytepostauksen todistaakseni, että syön muutakin kuin suklaata 🙂

Tänään mentiin linnulla ja vähän paleon ulkopuolelle. Ranskankerman verran. Oli kyllä sangen kelvollinen yhdistelmä, joten taatusti tulee toistekin käytyä polun ulkopuolella.

  • 450g maustamatonta broilerinfilettä
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 2 chilipalkoa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • hervoton pala tuoretta inkivääriä
  • pari kourallista kaalisilppua
  • purkki ranskakermaa
  • suolaa
Valkosipuli, chili ja inkivääri kookosöljyn kanssa maistumaan pannulle hetkeksi. Sekaan lintu, kunnon kärvennys, sitten kaalisilput ja sekoitellaan tovi. Lopuksi kermapurkki, liraus vettä ja pikainen haudutus. Suolaa sen verran, että sormet turpoavat.
Onpas nättiä ja söpöä 😀 

2 comments

  1. Pakurista vielä.. pakko hehkuttaa:) Tein kahvin jossa lempikahvia, sekaan puhdistamon instant-pakuria+ palmusokeria, sit pirkan luomusoijamaitoa kattilaan lämpenemään ja vispilällä vaahdoksi. Maitovaahto kaadetaan korkeaan lasiin ja ruokalusikan kautta kahvit varovasti lirutellaan sekaan. Kevyt sekoitus ja nauttimaan:)

  2. Varmasti maukasta 🙂 En tosin ole soijafani, mutta mantelimaitoa voisi kokeilla joskus pakurikahvin sekaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s