Onnea Suomi ja Meksiko

Hävyttömän hiljaista on taas ollut. Johtuu ihan vain siitä, että töissä on kiirettä ja sen verran kuormitusta, että ei jaksa yhtään heilua hellan äärellä. Syömiset ovat tuttua ja turvallista perussettiä. Lohta, paistettua jauhelihaa, kananmunia, rehuja ja luomuomenoita. Ei mitään muutosta arkieväisiin. 

Tänään kuitenkin tuli monttu arkeen, kun kiihdytin töiden jälkeen motaria pitkin kohti meksikolaista ravintolaa. Itsenäisyyden kunniaksi vähän vierasmaisia makuja. Virkistävä käynti. Ei tosin välttämättä ihan paleoliittisen hengen mukainen ravintolavalinta eikä varsinkaan viljavaurioisen toivekonsertti. Selvisin kuitenkin kanasalaatin kera 🙂

Gluteeniton leipä ja iso kasa kanaa. Salsa oli huippua. Leipä ei.

Herrashenkilön ähkyvati. 

Pancho Villa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s